Cada segon que et pases pensant en com et veuen els altres perds temps poden valorar-te per tu mateix! Aprofita’l i estimat!


3 de novembre del 2011

Una Pel·lícula que ens fa pensar...

La vida és dura..
La vida és curta..
La vida és dolorosa..
La vida és intensa..

La vida es PRECIOSA!


Una de les últimes pel•licules que reflexa i ens fa pensar sobre l'autoestima en l'adolescència / maduresa es "Precious" de Lee Daniels .

Sinopsis
Clareece 'Precious' Jones (Gabourey Sidibe) és una adolescent de color i obesa de Harlem, la mare de la qual (Mo’Nique) la maltracta constantment. No sap llegir ni escriure i, quan es descobreix que està embarassada, és expulsada de l'escola. Malgrat tot la directora del centre la inscriu en una escola alternativa perquè intenti canalitzar la seva vida. La seva nova professora (Paula Patton) és la primera persona que confia en Precious i la tracta amb respecte.

Aquí va el Trailer perquè us en feu una idea:






Us recomanem a tots i a totes que us la mireu amb atenció i vosaltres mateixos reflexioneu sobre la vida d'aquesta noia, que i com pateix les conseqüències de la gent del seu voltant i com la fan sentir de malament. Potser es l'hora que tots plegats ens plantegem que hi fem en aquest món, de quina manera l'hem de disfrutar i com hem de ser feliços sense que el nostre voltant ens influenciï de manera negativa.

És una pel•lícula emotiva, dura, en que ens l’hem de mirar per acceptar i assumir realitat actual i com ens són de cruels les persones.

3 comentaris:

  1. Interessant article on mostra com és la societat en aquest món cruel. Està clar que tots ho hem sigut, però la civilització d'aquest món ens han forçat a ser-ho de ben petits, la llei del més fort. Aquests articles, pel·lícules, etc han de ser petites sumes que ajudin a millorar una societat tant necessitada de respecte.

    ResponElimina
  2. Qui no s'ha sentit mai acomplexat? Qui no s'ha sentit baix d'autoestima per qualsevol tonteria?
    La nostra societat d'avui està plena de prejudicis i suposats cànons de bellesa....pero qui ha establert aquests cànons?
    Per que sempre parlem de bellesa exterior quan l'important i el bonic es troba a l'interior?
    Són tantes preguntes sense una clara resposta.... Nosaltres podem dir que a mesura que passes l'adolescència, creixes,... es veuen les coses d'una altra forma...
    Pensem que la bellesa no fa fleiç a qui la poseeix, sinò a qui pot estimar-la i adorar-la!

    ResponElimina
  3. Vaig veure aquesta pel·lícula i literalment, vaig plorar. A més d'autoestima, esperit de superació. No li desitjaria mai a ningú una història com aquesta..

    ResponElimina