Cada segon que et pases pensant en com et veuen els altres perds temps poden valorar-te per tu mateix! Aprofita’l i estimat!


25 d’octubre del 2011

La Baixa Autoestima Infantil

En aquesta publicació veureu un spot publicitari de la marca coneguda "Dove" en la que es veu com poden ser de negatives les influencies dels mitjans de comuniació:



L'ambient familiar és el factor que més influeix en l'autoestima dels nens.

Constantment la nostra autoestima es veu afectada per les experiències i exigències que rebem del món exterior (com en el vídeo on es veu que la televisió és molt perjudicial). La societat ens exigeix que seguim unes pautes de comportament igual que els de la majoria de la gent. I si no ho complim, la nostra autoestima positiva, pot veure's afectada. Per aquesta raó, la construcció d'una autoestima positiva ha de ser important en tots els moments de la vida d'un nen. Només així, ell no se sentirà inferior a la resta.
Una baixa autoestima el podria portar a no tenir objectius, a no veure sentit a res, i a pensar que és incapaç d'aconseguir qualsevol cosa que es proposi. El que li passa és que no aconsegueix comprendre que tots som diferents i únics, i que ningú és perfecte. Que tots ens equivoquem i tornem a començar.

La importància del paper de la família

És dins de l'ambient familiar, on els nens van creixent i formant la seva personalitat. El que la seva família pensa d'ell, és de fonamental importància. Per això, és recomanable que als pares no se'ls escapin els objectius que aconsegueixen els seus fills. L'important en tot el procés de creixement dels nostres fills és que els donem la possibilitat de ser, de sentir-se bé amb ells mateixos. Que el nostre esforç estigui vinculat a l'afecte, a l'afecte, a l'observació, a valorar les seves qualitats i recolzar-li quan alguna cosa va malament. I per això és necessari conèixe’ls cada dia, afavorint les trobades, les converses i el contacte físic.

Font: Tot i que està modificat, la base es de http://www.guiainfantil.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada